Hällingsjö Hus AB

Ubbhult, 438 95 Hällingsjö

Tel: 0301-432 30
Fax: 0301-433 05 

 

Fritidshus i Apelviken, Varberg

Här kommer en bildbeskrivning på en byggnation av ett fritidshus. H-Hus stomreste huset. Husbyggarna Kurt och Siv fortsatte efteråt med färdigställandet.H-Hus levererade allt material.

Villa Andreasson/Björk

Stort och egenritat 3-planshus i Öjersjö. Levererades under 2011 och flyttades in till julen samma år.

Fritidshus Tjörn

Liten fin stuga

Villa AKK, Mölnlycke

Ett 1,5-planshus med förhöjt väggliv. Långsidorna utan panelbrytning.

Villa NK, Mölnlycke.

Arkitektritat hus. Omvänd lockpanel, och bandtäckt tak. Plåt är aluzink.

Passivhus Öjersjö

År 2010 levererade och monterade H-Hus stommar till Skanska, som byggde och färdigställde dessa passivhus till beställaren HSB. Totalt är det 36 lägenheter. Krav från beställare var bl.a obruten panel på gavlar och långsidor...

Villa i Smithska Udden, Näset

Villa i "New England" stil. Smakfullt designat hus. Fasadpanelen är liggande 28x170 mm V-fas. Och på taket ligger det Benders Carisma.

Villa i Lilleby

"Modernt, Futuriskt, Hightec". Mycket kan man säga om detta hus, men fräckt blev det. Klart 2009.

Bostadsrätter 9 lägenheter. Göteborgsvägen 67, Sävedalen

Detta hus med bostadsrätter byggdes 2011. Huset byggdes i egen regi. Det blev 9 st trivsamma lägenheter i trivsamma Sävedalen.

Villa i Träslövsläge

Här följer en bildsvit på hur ett villabygge kan gå till. Skräddarsytt hus in i minsta detalj. Hällingsjö Hus Stomrest huset. Resten har kunden själv byggt. H-Hus delvis levererat materialet.

Villaområde Vallda, Kungsbacka

Området i Vallda gjordes för Skanska. Skanska Nya Hem var Skanskas kund. Området blev väldigt lyckat. Området består av en blandning av 1-planshus och 2-planshus. Ett av Skanskas bästa 2010. Och vi tar åt oss en del av äran....

Aröd Äng, Hisings Backa

Under 1 år monterade vi radhus, parhus, och villor för Skanska. De byggdes för Egnahemsbolagens räkning. Som vanligt höga krav från arkitekt på detaljer som fönsteromfattning, knutar och panel. Numera skall allt vara så minimalistiskt som möjlig.

Villa Wänman, Trollhättan

2-plansvilla i "New England" stil. Byggd helt efter kundens egna planlösningar. Med fasad av 28x170 mm liggande V-fas. En panel som ger karaktär åt fasaden.

Villa i Hovås

Vid en 2-årsbesiktning så passade jag på att ta lite foto. Kul att se hur en trädgård växer upp runt huset.

Villa i Fjärås

Nyproducerad villa i gammal stil. Kundens krav var att efterlikna ett 20-talshus byggt i Göteborg. Vi har grund och mellanstruket huset med "rätt kulör". Återstår en färdigstrykning.n Den höga gavelväggen byggdes i ett stycke för att undvika brytning med en midjeplåt. Burspråket byggdes i ett stycke.

Husbygge i Särö

Detta hus är uppfört i Särö, utanför Göteborg. Utvändig liggande 28x170 mm v-faspanel. Med kundanpassat foder över fönster. Enligt kundönskemål. En del jobb återstår på utsidan. Mer foton kommer...

Tillbygge i Onsala

Spännande planlösning, med hängade entresolbjälklag. Det kommer att monteras ett räcke runt entresolen. Ytterväggarna är byggda på fabriken i Ubbhult och klädseln på fasaden är anpassad så att den liknar husets ursprungliga utseende.

Villa byggd i Hällevikstrand

Byggd för att passa in i miljön. Typiskt Bohuslän. Handspikad lockpanel med "kubbläkt". Fönsterfoder är gjord efter kundens önskemål

''Taklyft'' på 1-plansvilla

Öppen planlösning i bottenvåning innebar en utmaning gällande konstruktionslösning på taklyftet. Målsättningen var att det inte skulle gå att se att det är en påbyggd 2-a våning. Ambitionen nåddes i bägge fallen.