Hällingsjö Hus AB

Ubbhult, 438 95 Hällingsjö

Tel: 0301-432 30
Fax: 0301-433 05 

 

Så arbetar vi

Flexibilitet, helhetssyn, känsla och äkta hantverk är hörnstenarna i den idégrund vi bygger våra hus på. Oavsett om det gäller ett mindre tillbygge eller ett helt småhusområde. Tex handspikas all panel, vilket minimerar risken för fukt. Träets olika mjukhet kräver att spiken anpassas så den kommer i nivå med ytan. Vid maskinspikning riskeras att spiken går in för långt, vilket kan ge fuktskador.

Vi har inga huskataloger eller standardsortiment som det kostar att frångå. Istället erbjuder vi en stor idésamling av hus vi tidigare byggt, ritade av många olika arkitekter.

Vi har stor kompetens, lång erfarenhet, mycket idéer, och egen husfabrik. Det ger kostnadseffektiva hus som håller hög kvalitet. Vårt kontor har vi nyligen byggt om som en utställning av olika produktdetaljer. Du går direkt från försäljningskontoret ut i fabriken och kan följa ditt husprojekt.

Vi arbetar också ofta efter färdiga ritningar och färdigställer husen helt i den grad som du som kund önskar. Du kan också lyfta ut vissa delar om du själv vill ansvara för något av arbetet.