Vi tackar för 2016 och välkomnar 2017.

Året börjar lida mot sitt slut och det har varit ett spännande år.

Året börjar lida mot sitt slut och det har varit ett spännande år. Fabrikerna har varit väl fyllda från januari månad och det håller i sig året ut och en bra bit in på 2017. Vi kan med stor säkerhet säga att vi är en av de större leverantörerna av småhus i Göteborgsområdet. Som ni kunde läsa i det senaste inlägget har vi gjort vår livs affär. Från att startat 1994 och att nu 2016 få möjligheten att utvecklas ytterligare. Detta kommer vi att göra ihop med ett sådant fantastiskt fint bolag som Hammarviken, som idag äger 40%. Det är ett lyft för oss alla!
 

Att också få in 5 stycken anställda till att bli delägare är jättekul och öppnar även upp möjligheter som vi inte tidigare har haft tid med.
Vi ökar omsättningen med 26% under 2016 (från 131 miljoner till 165 miljoner). Lika mycket ökade vi också under 2015. Det tycker vi är fantastiskt bra jobbat av oss.
 

Vi uppskattar vår personal som är mycket ambitiösa mot oss i ledningen och företaget.
Nystarten som vi började med 1 oktober 2016 gör att vi nu ser till att få struktur på företaget, vilket också känns jättebra. Och vi pratar med varandra, inte om…

Vi på Hällingsjö Hus vill önska er en riktigt god jul och ett gott nytt år.